Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Fågel Far - 5 februari 2009 13:07

Det blev revanch för De Förlorade Sönerna mot Fågelbarnen 2 när lagen gjorde upp i den sista seriematchen för säsongen på Väggarinken i går kväll. Slutresultatet skrevs till 5-4 (2-2) i favör till Sönerna och matchen var precis lika jämn som siffrorna visar!

- Trist att vi inte får utdelning i första när vi har möjlighet att gå ifrån. Det kunde och borde blivit seger idag säger Morgan bengtsson direkt efter matchen.


Matchen inleddes med att Sönerna ganska enkelt kunde peta in 1-0 bakom Patrik Petersson som kvällen till ära vaktade Fågelbarnens mål. Läge för ett ras kanske? Inte! Istället trycker Fågelbarnen upp spelet och kan både kvittera och ta ledningen med 2-1. Man har även ett par riktigt heta chanser till ytterligare ledningsmål när först Lasse Jönsson styr en boll precis över och i anfallet efter skjuter Macke Olsson ett stenhårt skottm i stolpens insida! Tyvärr får sedan Sönerna kvittera till 2-2 strax innan paus.

-Synd att vi inte fick gå in i paus med ledning, kändes som om luften gick ur oss lite när vi först missar ett antal klara målchanser och sedan får en kvittering på halsen säger en trött veteran Lasse Jönsson.


Andra halvlek inleds med att De Förlorade Sönerna tillåts gå ifrån till ledning 4-2. Dock återstår drygt halva halvleken och Fågelbarnen  repar återigen nytt mod och reducering till 3-4 kommer. Sedan startar en jakt på kvittering som tyvärr får ett trist slut när motståndarna istället petar in 5-3. Föga hjälper sedan att man än en gång reducerar utan när slutsignalen ljuder är ställningen 4-5 och Sönerna är lika glada som små barn på julafton!


Serien är därmed över för den här gången. Tyvärr är det ingen som vet exakt hur det gått!! Anledningen är både komisk och tragisk! Korpen i Karlshamn har under de senatse 3 månaderna haft en person anställd på sitt kansli under några timmar varje dag! Personen har då skött uppdatering av tabeller och resultat på hemsidan allt för att alla skall få en aktuell och riktig information. Förra vecka tog anställningstiden slut och personen i fråga blev då arbetslös, något som han verkar ha tagit mycket hårt! Han har nämligen tagit med sig sin nyckel till kansliet och försvunnit. För att ytterligare försvåra arbetet har han dessutom lösenordsskyddat datorn som nu står helt obrukbar på Korpens kansli! Min fråga är VARFÖR???

Snälla du om du läser detta! Se till att lämna tillbaka nyckel och tala om ditt lösenord till datorn!! Vi är många i som vill veta sluttabellerna!  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vem vinner Fågelbarnens interna skytteliga säs 2008/2009?
 Peter Håkansson
 Jimmie Svensson
 Fredrik Roth

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards