Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Bottennapp av Fågelbarnen 2!

Av Fågel Far - 15 januari 2009 16:05

Gårdagskvällens match mot de just nu serieledande grabbarna i Alfons Töser blev en mardröm för Fågelbarnen. Förlusten var kristallklar och det fanns ingenting att invända mot Tösernas förkrossande 9-0.

- En riktigt plattmatch från vår sida. Vi var över huvud taget inte med i matchen och vårt fina spel från förra veckan var som bortblåst säger en besviken och deppig Marcus Karlsson i Fågelbarnen.


En viss optimism och ett litet uns av själförtroende hade smugit sig in hos spelarna i Fågelbarnen 2 efter att man tagit 3 raka segrar och börjat en viss klättring uppåt i tabellen. Onsdagskvällen innebar en total förmörkelse av detta! Solklara 9-0 i baken och det var ganska bleka Fågelbarn som efter matchen bytte om i omklädningsrum nummer 7 i Väggahallen.

- Dom har ett par spelare som sticker ut lite extra och som gör att de får de enkla målen, men samtidigt får vi ju inte rasa ihop på det här viset säger lagledare Fredrik Eriksson efter matchen.


Något speciellt att skriva hem om var inte matchen. Den dominerades brutalt av en kille som under sin glans dagar härjade med nummer 21 på ryggen i ett av traktens ishockeylag som då spelade i hockeyallsvenskan. Han gjorde i princip vad han ville med både bollen och motspelare.

- Det kändes som om han var överallt, vart man kom så bara dök han upp som gubben i lådan förklarar Marcus Karlsson.


Den ende med anknytning till Fågelbarnen som var nöjd denna afton var statistikkillen som inte behövde använda vara sig penna eller papper för att notera målskyttar.


Nu behöver inte de gröna Fågelbarnen tänka på denna match särskilt länge. Likt värsta NHL-laget spelar man redan ikväll ny match och då mot SCM IF som inledde säsongen starkt men sedan fallit likt en sten i tabellen. Matchen är därför av yttersta vikt för båda lagen för att inte bli ordentligt indragna i bottenstriden.

- Kanske lika bra att ta nya tag direkt och slippa fundera över vad som hände mot Alfons Töser säger Lasse Jönsson i ett försök att hitta motivation inför kvällens drabbning.


Även ikväll kommer Patrik Petersson att vakta målet i Roger Karlssons frånvaro. I övrigt är det ordentligt bortfall bland utespelarna. Markus Olsson, Fredrik Eriksson, Peter Håkansson, Fredrik Roth och Stoffe Löfstedt saknas alla men däremot så tillkommer Mattias Perätalo och Morgan Bengtsson.


Ny match och nya förutsättningar. vi kan bara hoppas på att det blir lite positivare tongångar här på bloggen imorgon efter kvällens drabbning mot SCM IF! 19.45 är det matchstart och förhoppningsvis har man då även lagat Väggarinkens ismaskin som under onsdagskvällen strejkade! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fågel Far - 12 februari 2009 14:24

I går kväll inleddes spelet i Cupen 2009 för Fågelbarnen 2 efter det att man fått "frirunda" i den första omgången. För motståndet svarade VG IF som den här säsongen imponerat stort genom att placera sig som tvåa i den högsta serien i Korpens rinkban...

Av Fågel Far - 6 februari 2009 14:51

Seriespelet är avklarat men någon tabell finns fortfarande inte för publikation. Den före detta anställde på Korpens kansli är fortfarande försvunnen! Istället tar vi nu full sats mot Cupen! Förra säsongen utvecklades just cupen till en stor klanf oc...

Av Fågel Far - 5 februari 2009 13:07

Det blev revanch för De Förlorade Sönerna mot Fågelbarnen 2 när lagen gjorde upp i den sista seriematchen för säsongen på Väggarinken i går kväll. Slutresultatet skrevs till 5-4 (2-2) i favör till Sönerna och matchen var precis lika jämn som siffrorn...

Av Fågel Far - 4 februari 2009 15:40

Ikväll onsdag är det dags för den sista seriematchen den gär säsongen. För motståndet står De Förlorade Sönerna! Förra matchen lagen emellan blev en jämn historia där tillslut fågelbarnen kunde vinna med uddamålet 4-3! Stor matchhjälte då med ett avg...

Av Fågel Far - 30 januari 2009 18:22

Igår torsdag spelade Fågelbarnen sin näst sista seriematch för säsongen. Efter en svängig tillställning så blev det tillslut oavgjort 8-8 (3-2) mot AAK. Fågelbarnen hade även ett ledningsmål inne men domaren valde att underkänna målet på grund av att...

Presentation

Omröstning

Vem vinner Fågelbarnens interna skytteliga säs 2008/2009?
 Peter Håkansson
 Jimmie Svensson
 Fredrik Roth

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards