Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Ny match väntar för Fågelbarnen!

Av Fågel Far - 8 januari 2009 17:01

Ikväll vänder serien för Fågelbarnen 2. Det innebär att halva säsongen är spelad och man kan väl konstatera att det under de senaste matcherna ljusnat en del för de gröna rinkbandykrigarna! Kvällens motståndare Ryttarna besegrades i seriepremiären men efter det så radade laget upp 5 raka förluster innan man nu på slutet hämtat hem 2 raka vinster.

-Ikväll gäller bara seger inget annat! Vi är "tokladdade" och hoppas det fina spelet från i söndags sitter kvar säger Fredrik Björling i Fågelbarnen2.


Som sagt så är nu halva seriespelet avklarat och Fågelbarnen lever fortfarande farligt nära nedflyttningsträsket och en vinst ikväll mot tabelljumbon Ryttarna är mer eller mindre ett måste!


Läget i laget är bra och de enda återbuden som hittills är inrapporterade är från Morgan Bengtsson som jobbar och Jimmie Svensson som sparkar boll! I övrigt alltså ett helt ordinarie Fågelbarnslag och optimismen spirar i laget!

-Absolut, vi visade senast prov på ett riktigt fint spel och när vi väl gör det kan vi slå alla lag i den här serien. Dessutom skönt att äntligen få göra mål även om jag förmodligen får lämna ifrån mig skyttekungstiteln säger Peter Håkansson som avgjorde i söndags via en knivskarp kontring och ett iskallt avslut! Överlägsen ledare i den ligan nu är Markus Olsson som trots spel på backposition visat sitt målsinne ett antal gånger!


Väderleken i Karlshamn har den senaste tiden övergått från gråväder till rena vargavintern med snö, is, minusgrader och långkalsonger.

- Inget som bekymrar oss. Vi spelar oavsett väderlek blir det för kallt får vi väl höja tempot och åka oss varma säger lagledare Fredrik Eriksson.


Motståndrna Ryttarna har så här långt en tung säsong bakom sig med idel förluster. Dock skall inga lag på den här nivån underskattas och Fågelbarnen själva har ett antal gånger under säsongen presterat ett spel som med lätthet kan bidra till Ryttarnas första fullpoängare!


Klockan 20.30 ikväll startar matchen och naturligtvis är det Väggarinken som gäller! Varmt välkomna!


P.S Vill även be om ursäkt för min lilla felskrivning senast. Naturligtvis helt omedvetet och gjord i det segerrus som rådde under söndagskvällen. Alltid skönt med uppmärksamma läsare som påminner en när fingrarna rusar lite för fort över tangentbordet!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fågel Far - 12 februari 2009 14:24

I går kväll inleddes spelet i Cupen 2009 för Fågelbarnen 2 efter det att man fått "frirunda" i den första omgången. För motståndet svarade VG IF som den här säsongen imponerat stort genom att placera sig som tvåa i den högsta serien i Korpens rinkban...

Av Fågel Far - 6 februari 2009 14:51

Seriespelet är avklarat men någon tabell finns fortfarande inte för publikation. Den före detta anställde på Korpens kansli är fortfarande försvunnen! Istället tar vi nu full sats mot Cupen! Förra säsongen utvecklades just cupen till en stor klanf oc...

Av Fågel Far - 5 februari 2009 13:07

Det blev revanch för De Förlorade Sönerna mot Fågelbarnen 2 när lagen gjorde upp i den sista seriematchen för säsongen på Väggarinken i går kväll. Slutresultatet skrevs till 5-4 (2-2) i favör till Sönerna och matchen var precis lika jämn som siffrorn...

Av Fågel Far - 4 februari 2009 15:40

Ikväll onsdag är det dags för den sista seriematchen den gär säsongen. För motståndet står De Förlorade Sönerna! Förra matchen lagen emellan blev en jämn historia där tillslut fågelbarnen kunde vinna med uddamålet 4-3! Stor matchhjälte då med ett avg...

Av Fågel Far - 30 januari 2009 18:22

Igår torsdag spelade Fågelbarnen sin näst sista seriematch för säsongen. Efter en svängig tillställning så blev det tillslut oavgjort 8-8 (3-2) mot AAK. Fågelbarnen hade även ett ledningsmål inne men domaren valde att underkänna målet på grund av att...

Presentation

Omröstning

Vem vinner Fågelbarnens interna skytteliga säs 2008/2009?
 Peter Håkansson
 Jimmie Svensson
 Fredrik Roth

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards